Onderaan voorbeelden van juiste zoektermen in de zoekmachine

Het laptop model dat uw bezitWat u hoort in te voeren

Lenovo Thinkpad EDGE E120E120

Acer aspire 57385738

Sony Vaio SVE1111M1ESVE11

Samsung NP350E5C-A05PLNP350E5C

Dell Inspiron 17R17R

Toshiba Satellite L850-B206L850

Asus EEE PC 1001HA1001HA

DELL MINI 10181018

Fujitsu-Siemens Amilo A1451A1451

Packard Bell iPower GX-MGX-M

Acer Aspire ONE ZG5ZG5

Als u problemen heeft neem dan contact met ons op

Over ons

 

Al sinds een paar jaar zijn we gespecialiseerd in de verkoop van losse toetsen voor toetsenborden van alle soorten elektronica zoals - laptop, notebook, netbook, tablet en computers. De kwaliteit van onze dienstverlening en waarschijnlijk de grootste database in de wereld van toetsenborden ontworpen voor losse toetsen, heeft ervoor gezorgd, dat we nu marktleider zijn in deze sector op de Europese markt. Wij richten ons voornamelijk op klanttevredenheid, daarom is het onderstaande voor ons het belangrijkst:

PROFESSIONEEL ADVIES – onze medewerkers zijn professioneel, open en betrokken. Als u vragen of opmerkingen heeft, kunt u contact opnemen met ons, en we zullen er zeker alles aan doen om de juiste toets voor uw toetsenbord te vinden.

ECONOMIE– met onze service bespaart u tijd en geld.

Tijd – omdat u uw computer niet een paar dagen naar een service hoeft te brengen. U u bestelt een toets zonder het verlaten van uw stoel en op een gemakkelijke manier kunt u zelfstandig uw toetsenbord herstellen. We zullen er alles aan doen, om ervoor te zorgen dat de uitvoering van uw bestelling zo snel mogelijk verloopt.

 

Geld – omdat het herstellen van het toetsenbord bij een computerservice tientallen euro's kost.

 

COMFORT u kiest zelf op welke manier u contact met ons opneemt, u kunt kiezen uit contact via e-mail, skype, telefoon, gg, whatsApp of facebook. U kunt kiezen uit de volgende betaalmiddelen: Skrill, PayPal of een normale bankoverschrijving. We willen dat onze dienstverlening gekenmerkt wordt door een maximum aan comfort.