Onderaan voorbeelden van juiste zoektermen in de zoekmachine

Het laptop model dat uw bezitWat u hoort in te voeren

Lenovo Thinkpad EDGE E120E120

Acer aspire 57385738

Sony Vaio SVE1111M1ESVE11

Samsung NP350E5C-A05PLNP350E5C

Dell Inspiron 17R17R

Toshiba Satellite L850-B206L850

Asus EEE PC 1001HA1001HA

DELL MINI 10181018

Fujitsu-Siemens Amilo A1451A1451

Packard Bell iPower GX-MGX-M

Acer Aspire ONE ZG5ZG5

Als u problemen heeft neem dan contact met ons op

Annulering van de overeenkomst

Volgens de huidige wetgeving, heeft de klant het recht om de overeenkomst te annuleren binnen een termijn van 14 dagen, zonder opgave van redenen. De termijn van 14 dagen wordt gerekend vanaf de dag na de ontvangst van de bestelling. De termijn om de overeenkomst te annuleren vervalt na het verlopen van 14 dagen vanaf de dag nadat u, of een derde die opgegeven is door de klant, in het bezit van het product is gekomen

Om gebruikt te maken van het recht van het annuleren van de overeenkomst, moet de Klant de Winkel informeren over zijn/haar beslissing over het annuleren van de overeenkomst door middel van een eenzijdig schriftelijke verklaring. Om de annuleringstermijn van de overeenkomst te behouden, hoeft de Klant slechts informatie te sturen via e-mail betreffende de uitvoering van annulering van de overeenkomst, waar de Klant recht op heeft, vóór de vervaldatum van de annuleringstermijn

De Winkel kan de terugbetaling inhouden tot de ontvangst van het product, of tot de tijd van het geleverde bewijs, afhankelijk van welke gebeurtenis er eerder plaatsvindt. De klant hoort het product onmiddellijk aan de Winkel terug te sturen  of terug te geven, en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de dag, dat de winkel werd geïnformeerd over de annulering van de overeenkomst. De termijn wordt aangehouden, als de Klant het product binnen 14 dagen terugstuurt. Het product moet naar het volgende adres te worden gestuurd:

RUILEN EN TERUGGAVE
Klawiszedolaptopa.pl Milek Krzysztof
ul. Gogolińska 4E
47-100 Strzelce Opolskie

De klant betaalt de directe kosten van het terugzenden van het artikel (kosten van verpakking en transportkosten naar de winkel)

De klant is alleen verantwoordelijk voor een vermindering van de waarde van items die werden gebruikt op een andere manier dan nodig was om de kenmerken, karakter en de werking van items te bevestigen.

In geval van het annuleren van de overeenkomst, retourneert de winkel alle ontvangen betalingen, inclusief de kosten van het geleverde product (met uitzondering van extra kosten die voortvloeien uit de door de klant uitgekozen leveringsmethode anders dan de goedkoopste leveringsmethode die de winkel biedt), onmiddellijk en in elk geval niet later dan 14 dagen vanaf de datum, waarop de winkel informatie heeft ontvangen over het besluit om het recht uit te oefenen voor de annulering van de overeenkomst. De terugbetaling van de Winkel wordt overgemaakt naar het opgegeven bankrekeningnummer of PayPal account, tenzij de klant duidelijk akkoord is gegaan met een andere oplossing - in elk geval draagt de klant geen kosten in verband met de teruggave.